Best Brain for Business

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hersengolfpatroon op de Mind Mirror 6

Peak performancea state in which the person performs to the maximum of their ability, characterized by subjective feelings of confidence, effortlessness and total concentration on the task. (bron

Voor ondernemers en professionals is peak performance de snelste weg naar succes. Als je ontspannen, gefocust en in een creatieve flow je werk doet, lever je topprestaties, geniet je van wat je doet en blijf je langer jong en gezond.
Stressvrij en kalm, ook als het hectisch is of er veel op het spel staat. Juist als er veel op het spel staat. Dat is de staat van zijn van alle toppresteerders.

Met de trainingsprogramma’s van Best Brain for Business is het voor iedereen mogelijk om in deze staat (‘the zone’) te komen en te blijven, ongeacht de omstandigheden. Onze methoden en technieken zijn gebaseerd op meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzoek. Onze analyse-instrumenten zijn ontwikkeld om je voortgang nauwlettend te volgen, specifieke behoeftes vast te stellen en heldere en concrete trainingsdoelen vast te stellen.

Biofeedback

Best brain for Business werkt met verschillende instrumenten voor neuro- en biofeedback. Het grote voordeel van deze instrumenten is dat ze objectieve, onbevooroordeelde informatie geven over je staat van zijn. Er wordt simpelweg gemeten en weergegeven wat er in het lichaam en brein gebeurt. Je kunt het vergelijken met meer bekende biofeedback-instrumenten zoals weegschaal, bloeddruk- of hartslagmeter.

De instrumenten waar wij gebruik van maken zijn: EEG, GSR en BVP. Wat zijn dat en waar gebruiken we ze voor?

EEG

Met een EEG (elektro-encefalogram) meten we elektrische activiteit in de hersenen. Wij maken gebruik van een speciaal soort EEG, de Mind Mirror. Dit EEG is niet bedoeld voor medische doeleinden, maar speciaal ontwikkeld om de topstaten van ons brein in beeld te brengen.

GSR

GSR (Galvanic Skin Response) meet de geleiding van de huid in de hand door zweet. Hiermee wordt uiterst nauwkeurig de mate van fysiologische ontspanning of opwinding gemeten.

BVP

BVP (Blood Volume Pulse) meet de hartslag en bloedvolume, een indicatie van de innerlijke rust, kalmte en gezondheid.

High Intensity Braintraining

Duizenden studies hebben aangetoond dat onze gerichte breinoefeningen de snelste en meest betrouwbare route vormen  om ons volle potentieel te bereiken en te stabiliseren. Door het gebruik van de Mind Mirror kunnen we de oefeningen exact afstemmen op jouw situatie. Sneller en directer kan het niet. Je kijkt in het scherm, traint je brein en groeit in intelligentie, creativiteit, geheugen, gewaarzijn en levenslust. Blijvend.

 

Klik hier voor ons actuele aanbod.