Voor wie

Voor wie is Best Brain for Business?

Voor powerhouses die de volle verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen leven. Voor grensverleggende avonturiers die weigeren in cirkels te lopen. Voor high performers die het onderste uit de kan willen halen.

 

Waarom hebben we stress?

Sommigen verwijzen direct naar de omstandigheden waarin ze moeten leven en werken. De druk te hoog, teveel op hun bord, een rotsfeer op het werk. Of problemen thuis: scheiding, ziekte, financiële problemen. Toch leiden dit soort omstandigheden niet per definitie tot stress. De één zal er anders op reageren dan de ander. Het zijn niet de omstandigheden die bepalen hoe je erop reageert. Stress hebben of stressvrij zijn is een staat van je brein. Hoe meer je dit beseft, hoe meer mogelijkheden je hebt om dit bewust te sturen.

Anderen denken dat de één nu eenmaal beter bestand is tegen druk dan de ander. Dat niet iedereen vooraan heeft gestaan toen de stressbestendigheid werd uitgedeeld. Dit is niet waar. De stressvrije staat van creatieve flow is een natuurlijke staat. Het is geen gave, slechts weggelegd voor een enkeling. Het is te trainen, net zoals lichamelijke conditie of spiermassa in de bovenarmen. Het is bereikbaar voor iedereen. Iedereen die echt wil.

De brein-bewustzijnsoefeningen van Best Brain for Business zijn eenvoudig, direct en makkelijk in je leven in te passen. Als je ze doet, is succes onvermijdelijk. Maar dan moet je ze wel doen. Je moet er wel voor  gaan. Van één keer in de week naar de sportschool wordt die pens ook niet minder.

Wij staan je daarin bij. De coaching en begeleiding van Best Brain for Business zijn erop gericht om jou te helpen gemotiveerd te blijven. Met precies genoeg uitdaging, afwisseling en feedback om je scherp en on track te houden. Op naar meer rust, mentale kracht, creativiteit en voldoening.

 

 

Klik hier voor ons actuele aanbod.